En sjov vampyr oplevelse med et strejf af blod

  • 👥 Antal: 2 – 5 personer
  • Varighed: 1,5 time
  • 💸 Pris: fra 249 DKK

Den mystiske Grev Vlad har inviteret jer til hans berømte cocktailparty. I troede I skulle være gæster til en overdådig fest, men det viser sig hurtigt at I ikke er gæster – I er hovedretten. Er I klar til at løbe for livet?

Ved ankomst føres I, grundet renovering, gennem køkkenet for at komme frem til den berømte festsal. Men før I aner uråd smækker døren bag jer, og I er fanget i køkkenet før I skal tilberedes. Denne aften bliver en kamp for livet. Nu er spørgsmålet kun, skal I drikke, eller drikkes?

Book dette Escape Room, hvis I er klar til en lidt blodig vampyr oplevelse – på den sjove måde.

Sværhedsgrad

Når I træder ind i vores lokaler, bliver I budt varmt velkommen af vores Gamemaster, der introducerer jer til historien og rummet.

Her får I også mulighed for at snakke om sværhedsgraden, der defineres ud fra hvor ofte gamemasteren vil give jer hints. De følger nemlig med i jeres proces over kamera, og kan sende hints gennem en skærm inde i jeres Escape Room, hvor I også kan se jeres tid og jeres fremskridt.

Design

Vores Escape Rooms er unikke og udviklet af vores talentfulde spildesignere. Gennem en eventyrlig atmosfære trækkes I ind i mysterier, hvor jeres kløgt og kreativitet bliver udfordret.

Book en tid allerede nu i vores Escape Room og få den ultimative teambuilding oplevelse, uanset om I planlægger en firmadag, familieaktivitet, polterabend eller bare en hyggestund med vennerne.

Vi garanterer, at I får en uforglemmelig oplevelse!