Escape Room oplevelser i København, for alle!

Venner og familie

Få jeres hjerner til at arbejde sammen i vores gådefyldte Escape Room i 60 minutter – brug tiden klogt! Hos Clockedin tilbyder vi en sjov og spændende aktivitet, perfekt til mindre grupper af venner eller familie. Biografture er fortid; prøv noget nyt og besøg Clockedin, hvor du kan spille hovedrollen og opdage din indre helt.

Teambuilding

Er du på jagt efter 60 minutters underholdning, der fremmer samarbejde og er fyldt med kreative udfordringer? Clockedin Escape Room har hvad du søger. Vi tilbyder et nyt, frisk og super sjovt firmaevent, hvor alle kan bidrage og tage en fantastisk oplevelse med hjem.

Online Gamers og Brætspillere

Er du vild med at løse gåder og knække koder? Uanset om du er den hurtigst-tænkende online gamer eller en dedikeret brætspilsentusiast, udfordrer vi dig! Kom og afprøv vores Escape Rooms og test din indre nørd. Saml dine venner og udforsk jeres gamer-evner sammen – i virkeligheden!

Studerende og Skoleklasser

Når du studerer, kræver det fokus, men i din fritid har du brug for spænding og sjov. Hos os får du begge dele. Saml dine venner og oplev en naturlig dopaminrus, når I forener jeres evner, løser gåderne og undslipper i tide!