Løs Londons mest berømte mordgåde

  • 👥 Antal: 2 – 5 personer
  • Varighed: 1,5 time
  • 💸 Pris: fra 249 DKK

En detektiv er fundet død på sit kontor under mystiske omstændigheder. Hele sagen er yderst gådefuld, og politiet konstaterer at der er blevet begået en forbrydelse. Kan I løse mysteriet og opklare mordet?

Gerningsstedet har politiet sikret og aflåst, men på trods af en forbrydelse vil de ikke foretage sig yderligere. Hmm… mistænkeligt!

I bryder ind på gerningsstedet, og giver jer i kast med at løse mordmysteriet – hvem slog detektiven ihjel på kontoret, og med hvad gjorde de det?

Men skynd jer, for politiet er på vej for at rydde gerningsstedet op!

Sværhedsgrad

Når I ankommer til vores lokation, vil vores gamemaster byde jer hjerteligt velkommen.

Gamemasteren vil præsentere jer for historien og rummet, og I vil få mulighed for at drøfte sværhedsgraden, som tilpasses ud fra, hvor ofte gamemasteren vil assistere jer med hints.

De holder øje med jeres fremskridt via kameraovervågning og kan sende hints gennem en skærm inde i jeres Escape Room, hvor I også kan holde øje med jeres tid og fremskridt.

Design

Vores Escape Rooms er unikke og skabt af vores talentfulde spildesignere. I en atmosfære af eventyr bliver I draget ind i mysterier, der udfordrer jeres intelligens og kreativitet.

Reservér jeres tid allerede nu til vores Escape Room og oplev den ultimative teambuilding oplevelse, uanset om I planlægger en firmadag, familieaktivitet, polterabend eller blot en hyggelig stund med vennerne.

Vi garanterer, at I får en uforglemmelig oplevelse!