En dødsens farlig mission for at redde verden!

  • 👥 Antal: 2 – 5 personer
  • Varighed: 1,5 time
  • 💸 Pris: fra 249 DKK

En verdenskendt arkæolog er forsvundet, men han har efterladt sit mest fantastiske fund nogensinde: fem runesten der, ifølge legenden, giver visdom og evigt liv. Har I hvad der skal til for at bryde ind på hans lager og stjæle dem?

Missionen er simpel: bryd ind på arkæologens lagerrum, deaktiver sikkerhedssystemet, stjæl de fem mytiske runesten og undslip inden lokalerne selvdestruerer.

Book dette Escape Room, hvis I er klar til at sætte livet på spil, og følge sporene ind i De Hemmelige Lagerrum.

Sværhedsgrad

Når I træder ind i vores faciliteter, vil vores gamemaster byde jer hjerteligt velkommen.

Gamemasteren vil præsentere jer for historien og rummet. Her har I mulighed for at diskutere sværhedsgraden, der fastsættes ud fra, hvor ofte gamemasteren vil give jer hints.

De overvåger jeres proces via kameraer og kan sende hints gennem en skærm inde i jeres Escape Room, hvor I også kan se jeres tid og fremskridt.

Design

Vores Escape Rooms er enestående og skabt af vores dygtige spildesignere. Med en eventyrlig atmosfære bliver I draget ind i mysterier, der sætter jeres intelligens og kreativitet på prøve.

Reservér jeres tid allerede nu i vores Escape Room og oplev den ultimative teambuilding oplevelse, uanset om I planlægger en firmadag, familieaktivitet, polterabend eller bare en hyggelig stund med vennerne.

Vi garanterer, at I får en mindeværdig oplevelse!