Gå til primær navigation Gå til indhold Gå til sidefod

Handelsbetingelser

Afbestillings regler og vilkår
Afbestilling skal sendes på mail til os på [email protected] for at være gældende. Regler og vilkår gælder.
Inden for 72 timer før en booket tid er din booking bindende og der gives ikke penge retur og der er ikke ret til om-booking. Du har ikke mulighed for at tilpasse deltagerantal og der betales for alle tilmeldte.
Tidligere end 72 timer før en booket tid gives der penge retur (fratrukket et afbestillingsgebyr på 250kr) eller mulighed for én (gebyrfri) om-booking til ny dato. Du har også mulighed for at tilpasse deltagerantal.
Afbestillingsgebyr 250kr.
Om-booking mere end én gang 250kr. pr. gang.
Mødetid er præcis 10 minutter før den bookede tid. (hvis I ankommer senere end den bookede tid vil I miste jeres booking)
Du booker et live event med Game Masters hos Clockedin og for at sikre din, men også andre holds oplevelse hos os, så er det vigtigt at I kommer til den aftalte tid. Overholdes dette ikke, vil i miste jeres booking.
I forbindelse med Covid-19 beskyttende tiltag fra 29/10.2020 lukker vi ikke kunder ind der kommer forsent. Derfor overhold altid jeres mødetidspunkt – sammen holder afstand 🙂
Alder: Vi møder tusinde af glade familie- teams hvert år, og vi glædes os over det hver gang. Men vær opmærksom på at vores Escape Rooms ikke er egnet til børn uden voksne, så som fødselsdage, skole klasser osv. opgaverne er for svære uden voksne på teamet. For grupper af unge er alderen sat til (16-18 år) og minimum fire på hvert team. ved tvivl send en mail med teamets forskellige aldre så vi kan sikre jer et godt spil.
COVID-19 INFO:  Sammen holder vi afstand 🙂
Det er ikke tilladt at nyde drikkevare eller spiseligt af enhver art under jeres besøg hos os. og der kan ikke længere købes flaske vand.
Der udleveres engangshandsker til alle gæster inden I går ind jeres Escape Rooms. De skal forblive på under hele spillet.
CORONAPAS, Gældende fra 21/5-2021 skal der fremvises gyldigt Coronapas før indgang til Clockedin (untaget er personer under 15år) Vær sikker på at du i god tid underretter alle dine gæster inden jeres event.
Gæster skal medbringe eget mundbind.
Vi gør opmærksom på at I som gæster skal bære bundbind eget/personligt inden I går ind af døren til Clockedin. Vær sikker på at du i god tid underretter alle dine gæster inden jeres event. Det skal bæres på når I er vores modtagelsesområde, garderobe, toilet med videre. gælder for alle bookings fra 29/10.2020
Mundbindet er frivilligt når I først er inde i jeres rum med dem i kender og som er nære relationer. men vi anbefaler at I beholder det på hvis I er kolleger, venner m.m.
Vores gamemasters vil bære mundbind når de forlader den afskærmede skranke.
Vi sælger ikke mundbind. og stiller ikke mundbind til rådighed!
Faktura tilsendt på mail efter jeres booking-bekræftelse pris: 250DKK
EAN Faktura betaling skal gennemføres på forhånd og være modtaget i vores bank og først herefter kan booking gennemføres pris: 350DKK