Handelsbetingelser, regler og vilkår

Booking af live event

Mødetid er præcis 5 minutter før den bookede tid. (hvis I ankommer 10 minutter senere end den bookede tid vil I miste jeres booking)

Du booker et live event med gamemastere/spilleledere hos Clockedin. For at sikre jeres, men også andre holds oplevelse hos os, så er det vigtigt at i kommer til den aftalte tid. Overholdes dette ikke vil i miste jeres booking.

Vær opmærksom på at hvis i ankommer mere end 10 min. for tidligt kan det være at i ikke lukkes ind i Clockedin før vi er klar til at byde jer velkommen.

Vores spil starter samtidigt i de forskellige rum. Ankommer i lidt før tid må der påregnes lidt ventetid før i kan lukkes ind i jeres valgte Escape Room.

Afbestilling

Afbestilling eller ønske vedr. om-booking kan ikke foretages pr. telefon, men skal sendes på mail til os for at være gældende. Regler og vilkår gælder.

Inden for 72 timer før en booket tid er din booking bindende og der gives ikke penge retur og der er ingen mulighed for om-booking (uanset årsag). Du har ikke mulighed for at tilpasse deltagerantal og der betales for alle tilmeldte.

Tidligere end 72 timer før en booket tid gives der penge retur (fratrukket et afbestillingsgebyr på 250 kr) eller mulighed for én (gebyrfri) om-booking til ny dato. Du har også mulighed for at ændre deltagerantal.

Begrænsninger

Det er ikke tilladt at nyde drikkevarer eller spiseligt af enhver art under jeres besøg hos os. Vi sælger ikke mad/drikke.

Alder: Vi møder tusinder af glade familie-hold med børn hvert år og vi glædes os over det hver gang. Men vær opmærksom på at vores Escape Rooms ikke er egnet til børn uden voksne (fødselsdage, skoleklasser osv). Opgaverne er for svære uden voksne på holdet. For grupper af unge kræves alderen 16-18 år og minimum fire på hvert hold. Ved tvivl; send en mail med holdets forskellige aldre så vi kan sikre jer et godt spil. Bookes der til børnegrupper vil de blive afvist ved fremmøde og pengene betales ikke tilbage.

Max antal deltagere er 15 personer i alt (alle vores tre escape room), og 5 personer for hvert enkelt escape room.

Økonomisk information

Afbestillings gebyr: 250kr

Om-booking mere end én gang: 250kr. pr. gang.

Dit bookingbekræftelse betragtes som købsbevis (du vil ikke modtage yderligere kvittering).

Faktura: Vi udsteder ikke faktura “ifølge booking”. Efter jeres event er gennemført er det muligt at rekvirere en kvittering via mail.

Kreditnota: Vi udsteder ikke kreditnota for hel eller delvis refundering. I vil modtage en rettet bookingbekræftelse og beløbet føres tilbage til kortholder på jeres booking.

EAN Faktura: (kredit) betaling er ikke mulig.

Vi tager ikke imod kontant betaling. Der kan betales med VISA og Mastercard ved behov. Booking kan kun foretages i vores online bookingsystem.

Gavekort

Gavekort til vores live event er gældende 12 måneder fra købsdato. Der gives ikke penge retur og gavekortet kan ikke ombyttes til kontanter.

Husk at bruge din gavekortkode imens den er gyldig.