Gå til primær navigation Gå til indhold Gå til sidefod

Handelsbetingelser

Handelsbetingelser, regler og vilkår
Booking af live event
Mødetid er præcis 5 minutter før den bookede tid. (hvis I ankommer 10 minutter senere end den bookede tid vil I miste jeres booking)
Du booker et live event med Game Masters hos Clockedin. For at sikre din, men også andre holds oplevelse hos os, så er det vigtigt at I kommer til den aftalte tid. Overholdes dette ikke, vil i miste jeres booking.
Vær opmærksom på at hvis I ankommer mere end 10 min. for tidligt kan det være at I ikke lukkes ind i Clockedin før vi er klar til at byde jer velkommen.
Vores Escape spil starter vi samtidigt i vores forskellige rum. Ankommer I lidt før tid må der påregnes lidt ventetid frem til I lukkes ind i jeres valgte Escape Room.
Afbestilling
Afbestilling eller ønske vedr. ombooking kan ikke fortages pr. telefon, men skal sendes på mail til os på [email protected] for at være gældende. Regler og vilkår gælder.
Inden for 72 timer før en booket tid er din booking bindende og der gives ikke penge retur og der er ingen mulighed om-booking (uanset årsag). Du har ikke mulighed for at tilpasse deltagerantal og der betales for alle tilmeldte.
Tidligere end 72 timer før en booket tid gives der penge retur (fratrukket et afbestillingsgebyr på 250kr) eller mulighed for én (gebyrfri) om-booking til ny dato. Du har også mulighed for at tilpasse deltagerantal.
Begrænsninger
Det er ikke tilladt at nyde drikkevare eller spiseligt af enhver art under jeres besøg hos os. og der kan ikke længere købes flaske vand
Alder: Vi møder tusinde af glade familie-teams med børen hvert år, og vi glædes os over det hver gang. Men vær opmærksom på at vores Escape Rooms ikke er egnet til børn uden voksne, så som fødselsdage, skole klasser osv. opgaverne er for svære uden voksne på teamet. For grupper af unge er alderen sat til (16-18 år) og minimum fire på hvert team. ved tvivl send en mail med teamets forskellige aldre så vi kan sikre jer et godt spil. Bookes der til børnegrupper vil de blive afvist ved fremmøde og pengene betales ikke tilbage.
Max antal deltagere er på vores tre Escape room 15 personer i alt, og 5 personer i de enkelte Escape room.
Økonomisk information
Afbestillings gebyr 250kr
Om-booking mere end én gang 250kr. pr. gang.
Dit booking bekræftelse betragtes som købsbevis. (du vil ikke modtage yderligere kvittering) vi er 100% online booking med betaling.
Faktura, vi udsteder ikke faktura “i følge booking”. Der er mulighed for efter jeres event er gennemført at rekvirerer en kvittering via mail.
Kreditnota, vi udsteder ikke kreditnota for hel eller delvis refundering. I vil modtage en rettet booking bekræftelse og beløbet føres tilbage til kortholder på
jeres booking.
EAN Faktura (kredit) betaling er ikke mulig.
Vi tager ikke imod kontant betaling, Der kan betales med VISA og Mastercard ved behov. booking kan kun foretages i vores online bookingsystem.
Gavekort
Gavekort til vores live event er gældende 12 måneder fra købsdato. Der gives ikke penge retur og gavekortet kan ikke ombyttes til kontanter.
Så husk at bruge din gavekort kode mens den er gyldig.