Gå til primær navigation Gå til indhold Gå til sidefod

Handelsbetingelser

Inden for 72 timer før en booket tid er din booking bindende og der gives ikke penge retur og der er ikke ret til om-booking. Du har ikke mulighed for at tilpasse deltagerantal og der betales for alle tilmeldte.
Tidligere end 72 timer før en booket tid gives der penge retur og mulighed der er for én om-booking til ny dato. Du har også mulighed for at tilpasse deltagerantal.
Mødetid er 10-15 minutter før den bookede tid. Du booker et live event med Game Masters hos Clockedin og for at sikre din, men også andre holds oplevelse hos os, så er det vigtigt at I kommer til den aftalte tid. Overholdes dette ikke, vil vi alligevel gøre vores yderste for at sikre jeres oplevelse! men det kan være nødvendigt at starte med en særlig kort introduktion, og med kortere spil tid end 60 min.
Men med De mange tusinde glade gæster som har besøgt os, har vi endnu ikke fået afkortet et eneste spil, derfor overhold altid jeres mødetidspunkt 🙂
Alder: Vi møder tusinde af glade familie- teams hvert år, og vi glædes os over det hver gang. Men vær opmærksom på at vores Escape Rooms ikke er egnet til børn uden voksne, så som fødselsdage, skole klasser osv. opgaverne er for svære uden voksne på teamet. For grupper af unge er alderen sat til (16-18 år) og minimum fire på hvert team. ved tvivl send en mail med teamets forskellige aldre så vi kan sikre jer et godt spil.