Escape Room Temaer

Live escape rooms er en unik ny måde at få oplevelse sammen på.

Vi gør opmærksom på at design af rum, kan blive ændret også efter booking er gennemført, alle kunder varsles - men altid kun til samme gode Escape niveau :)

Scroll ned

Mordgåden på kontoret

Mordgåden

På Detektiv Kontoret

MORDGÅDEN PÅ KONTORET

ESCAPE ROOM BY CLOCKEDIN – ALTID EN OPLEVELSE VÆRD

Privatdetektiven er for nyligt pludseligt fundet død i sit kontor, hele sagen er meget mystisk. Politiet har konstateret at han er blevet myrdet. De har sikret og aflåst gerningsstedet, men vil ikke foretage sig yderligere – mistænkeligt!

Du og dit team er nu ankommet til kontoret og er de eneste der kan løse mordmysteriet. I har nu sammen 60 minutter til at finde frem til hvem der myrdede Detektiven på hans kontor og nå at slippe ud af dette Escape Room inden politiet ankommer for at rydde kontoret.

Book dette escape room hvis I er klar til at løse Londons mest berømte mordgåde

SE PRISER  BOOK NU

Escape room by clockedin john monroe round icon01

 

Mysteriet i de hemmelige lagerrum

Mysteriet

I De Hemmelige Lagerrum

Mysteriet I de hemmelige lagerrum

ESCAPE ROOM BY CLOCKEDIN – ALTID EN OPLEVELSE VÆRD

Den berømte eventyrer og arkæolog er forsvundet på mystisk vis og ingen har set eller hørt fra ham siden. Rygtet siger, at inden han forsvandt opsporede han uvurderlige arkæologiske genstande fra hele jorden og gemte dem i sine hemmelige lagerrum. Heriblandt de berømte og mytiske runesten som ifølge legende blev gemt i Danmark af selveste Odin.

Missionen er at finde de fem runesten, som ifølge legenden giver ejeren sand visdom og evigt liv.

I dette Escape Room har jeres team nu 60 minutter til finde de fem runesten, men I er oppe imod kryptiske gåder og koder.  Kan I nå at deaktivere arkæologens sikkerhedssystem og undslippe inden jeres Escape Room selv-destruerer?

Vælg dette Escape Room hvis du er klar til at følge i sporet ind i De Hemmelige Lagerum. Her møder du runesten, spor efter tempelherrer og meget mere!

SE PRISER   BOOK NU

escape room jack travis - round icon

 

 

Vlad D. Hansons cocktail party

Vlad D. Hansons

Cocktail party

Vlad D. Hansons cocktail party

ESCAPE ROOM BY CLOCKEDIN – ALTID EN OPLEVELSE VÆRD

Den mystiske Greve har inviteret jer til en af hans berømte cocktail fester. I møder op på den angivne adresse. Her får i at vide, at grundet renovering, skal I ind gennem Butlerens køkken før I kan komme frem den berømte sal. Men der er noget galt, helt galt!

Og inden I aner uråd smækker døren bag jer. Denne aften bliver en kamp for livet. Nu er spørgsmålet kun, skal I drikke, eller drikkes…

Book dette Escape Room, hvis du er klar på en lidt blodig vampyr oplevelse på den sjove måde.

Vælg dette mystery room hvis du er klar til at løbe for livet!

u-egnet for hold på 2 personer uden stor Escape room erfaring. ring ved tvivl inden bookning.

SE PRISER  BOOK NU

Escape room Vlad D. Hanson Icon